Hotel i vrtić za pse

O nama
Rezerviraj terminGalerija slika
Smještaj za pse

Vaš pas nije „samo broj“, nego je dio naše obitelji.

O nama

 Dugogodišnja ljubav i briga o životinjama, a naročito o psima, kako moja tako i čitave obitelji, proširila se u početku na zbrinjavanje i brigu o psima svih mojih prijatelja i znanaca, koji su željeli otići bezbrižno na godišnji odmor, da bi u konačnici rezultiralo otvaranjem hotela i vrtića za pse, a samim time i podizanjem kvalitete na profesionalni nivo.

 

m2

Minuta od centra zagreba

Veterinarska skrb

Pansion za pse

O nama

Obrt za uzgoj i skrb o životinjama posluje u Dugavama u obiteljskoj autohtonoj drvenoj kući s velikim dvorištem (900m2), te predstavlja zelenu oazu mira izdvojenu od gradske vreve, a na samo 10 min. od centra Zagreba. To, dakako, djeluje relaksirajuće kako na ljude tako i na pse. Znamo da pas reagira nagonski i da osjeća atmosferu, te se u skladu s time i ponaša. Obzirom je pas životinja čopora, a ljude je prihvatio kao dio svog čopora, ovdje će biti u „svojoj škvadri“ – cijeli ili najveći dio dana slobodan u igri, ako tako želi, a noću u svome boxu, odnosno u kući u prostoriji  prilagođenoj boravku pasa – ovisno o veličini, navici, potrebama pas.Ako iz nekog razloga pas mora biti u boxu omogućit će mu se najmanje dvije šetnje ! Pobornici smo individualnog pristupa svakom gostu- psu !

Kad već svi proklamiramo zdrav život i povratak prirodi, omogućimo to onda i svom ljubimcu ! Kod nas Vaš pas nije „samo broj“ nego je dio naše obitelji.

Radi što ugodnijeg i sigurnijeg boravka Vašeg ljubimca cijeli je prostor ograđen visokom ogradom. Smještaj se sastoji od unutrašnjeg i vanjskog dijela. U svakom od sedam vanjskih boxova veličine 7.5- 10 m2 nalazi se i kućica odgovarajuće veličine ovisno o veličini psa, a sve prema EU standardima. Svaka kućica ima vlastito grijanje, u hladnom periodu godine. Naravno, i unutrašnji prostor je grijan i hlađen.

Prema Vašim željama moguće je i dodatno istrčavanje psa (uz bicikl) .

Poželjno je, ali nije uvijet, da svaki vlasnik donese i prostirku, dekicu i sl. na kojoj je pas navikao spavati…jer i psi , kao i ljudi, najviše voli spavati u svom krevetu.

Prilikom dolaska, uz predhodnu najavu, molim  obavezno donijeti i dokument (putovnicu) iz koje se vidi da je pas čipiran, cijepljen, očišćen i sl.

Naravno da ćemo, na Vaš  upit, poslati aktualne fotke Vašeg ljubimca i podnijeti „dnevno izvješće“.

Eh da, AGRESIVNE PSE NE PRIMAMO, da bi, obzirom na cijeli koncept hotela, zaštitili sve one druge socijalizirane goste.

Sreća nam je i zadovoljstvo, kao i svim našim gostima i klijentima, da možemo surađivati sa renomiranim dreserom i uzgajivačem g. Nikolom Paulićem i njegovom uzgajivačnicom i školom za obuku pasa “Od Slunja”, Ilovnjak 30, Velika Gorica, Tel:098 1744 194, email:nikolapaulic4@gmail.com.

Ako niste niste sigurni kako će Vaš pas reagirati na boravak u hotelu preporučamo napraviti jednu probnu posjetu radi prilagodbe- BESPLATNO !

 Radujemo se Vašem dolasku !